GR&OM: korte inleiding

Het GR&OM-team bestaat uit harde werkers met een passie voor hun vak. Als bedrijf hechten we enorm veel belang aan de wensen van onze klanten. Uw tuin of de omgeving van uw huis wordt namelijk ook uw thuis, een plek waar u zich volledig op uw gemak moet kunnen voelen. Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken als basis voor een geslaagde samenwerking. Alleen op die manier kunnen grootse complexe opdrachten tot een goed einde komen.

Groen als drijfveer

Onze stiel bestaat voor en door de natuur. Het spreekt dan ook voor zich dat wij in al onze ondernemingen de ecologische impact afwegen en resoluut voor duurzaamheid kiezen. In een snel ontwikkelende wereld waarin het ecosysteem voortdurend onder druk staat, staan wij bewust op de rem om terug naar de essentie te gaan: een eenheid tussen mens en natuur. Hebt u vragen over onze bedrijfsvisie? Aarzel niet om ons te contacteren.

Hoe het allemaal begon

In 2000 startte Maarten Weemaes vol ambitie aan zijn carrière als zelfstandig tuinontwerper en –architect. Inspiratie en ervaring had hij opgedaan bij de meest vooraanstaande hoveniersbedrijven van de Benelux. GR&OM (GRoen- & OMgevingswerken) is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het Waasland en ver daarbuiten, niet alleen op het gebied van tuinaanleg, maar ook als (onder)aannemer voor alle soorten omgevingswerken gaande van riolerings-, grond- en verhardingswerken tot de aanleg van parkings en parken.

 

Daarnaast heeft GR&OM zich, dankzij zijn jarenlange ervaring in de aanleg van zwemvijvers en waterzuivering, gespecialiseerd in de beheersing van wateroverlast. Onze projecten zijn dan ook zo opgebouwd dat het hemelwater zo veel mogelijk ter plaatse in de grond kan infiltreren door opvang en beheerste doorstroming, ter vervanging van de klassieke afvoer via de reeds overbelaste riolering. Verder kiest GR&OM waar het kan voor de meest ecologische en duurzame materialen. Zo willen wij mee ons steentje bijdrage aan een betere leef- en milieuomgeving.

ALS INSTALLATIEBEDRIJF MET MEER DAN 15 JAAR ERVARING KAN U BIJ GR-OM TERECHT VOOR AL UW WATERWERKEN.