Onze referenties

Blader door onze referenties en laat u inspireren door wat u ziet. Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Neem contact op met ons en we kijken wat we voor u kunnen realiseren.

categorieën

  • Top projecten
  • Groendaken
  • Tuinaanleg
  • Omgevingswerken
  • Houtconstructies
  • Ecologische zwemvijvers
GR-OM in

PAKT
Antwerpen

PAKT Antwerpen noemt zichzelf ‘een hotspot en hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten’. Op het dak van dit bedrijvencentrum realiseerde GR&OM 1800 m2 aan groendaken.

GR-OM in

Ecologisch zwembad Sint-Niklaas

Deze tuin hebben we reeds jaren in ons beheer, het oorspronkelijke zwembad is omgetoverd tot een ecologisch zwembad, weg chloor en chemische producten. De zwemvijver wordt helder gehouden dankzij natuurlijke filtering met planten.

GR-OM in

Ecologische tuin
Temse

Deze fietsenstalling annex voordeuroverkapping heeft een extensief groendak gekregen met voornamelijk sedumstekken.

GR-OM in

Fortis
Waasmunster

Aanleg parking voor de klanten omgeven door een houten afsluiting, deze afsluiting is heel robuust en oogt tegelijkertijd zeer natuurlijk.

GR-OM in

De Tender
Belsele

Plaatsing van een industriële poort en afsluiting in 3D hekwerk om de veiligheid te verhogen.

GR-OM in

Villatuin Sinaai

Landelijke charme is troef in deze tuin met venster op de omliggende weilanden. Dit totaalproject omvatte de aanleg van de tuin, oprit, terras en een natuurlijk zwembad.

GR-OM in

Oprit
Sinaai

Aanleg oprit met een voortuin met vaste inheemse planten. Hiermee geven we kans aan diversiteit om bodemleven te heractiveren.

GR-OM in

Groen / Zuid
Hoboken

De nieuwe woonwijk en het aanpalend park worden een groen infuus voor Hoboken. De groenvoorziening gebeurt o.a. in de vorm van ‘groene’ vingers doorheen de wijk.

GR-OM in

Eigen tuin
Sint-Niklaas

Hier experimenteren we naar hartenlust met vaste planten en verschillende samenstellingen voor bloemenweiden.