Tuinaanleg

Voor onze tuinen selecteren wij planten, bomen en bloemen die volledig op één lijn liggen met uw woning en levensstijl. Maar uiteraard speelt ook de natuurlijke omgeving een grote rol.

Zo komen we tot een tuin die ecologisch volledig geïntegreerd is in de natuur en op die manier zijn magie vier seizoenen lang kan blijven uitstralen.

Ontwerp & advies

Uw tuin is een verlengde van uw huis: samen vormen ze een weerspiegeling van uw stijl en uw persoonlijkheid. Van bij het begin van de ontwerpfase staan wij klaar met advies om uw droomtuin te realiseren. Ook wanneer u al een concreet plan hebt of een tuinarchitect hebt aangesteld, kan u nog steeds rekenen op onze inbreng.

 

Het ontwerp en de uitvoering zijn afhankelijk van drie factoren: de omgeving, de architectuur en u als opdrachtgever. Kiest u voor een strakke tuin die weinig onderhoud vergt? Of hebt u liever een organisch stukje groen waar de natuur zijn gang kan gaan en u helemaal tot rust kan komen? Alles kan. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en komen samen met u tot de ideale oplossing.

Onze visie

Bij GR&OM gaan we in al onze tuinen op zoek naar een evenwicht met de omgeving. De natuur staat altijd centraal. Die aanpak schijnt hoofdzakelijk door in de keuze van beplanting: waar het kan, kiezen we voor inheemse planten en soorten die bijen en vlinders aantrekken. Uiteraard wordt u als klant zeer nauw bij dit proces betrokken.

Grondwerken

Het reilen en zeilen van een werf staat of valt met een grondige voorbereiding. GR&OM zorgt voor een vlot verloop van uw bouwproject, onafhankelijk van het terrein.

 

• Bouwrijp maken van terreinen, gronden en kavels
• Lasergestuurde nivellering: op hoogte brengen en egaliseren van alle bouwterreinen
• Uitgraven van bouwputten, funderingen, zwembaden, vijvers en grachten
• Uitgraven, opladen, afvoeren en storten van grond, afval en steenslag
• Aanleggen van taluds, bermen en bufferzones

Terrassen, opritten, carports

Voor de aanleg van uw terras, oprit of carport kan u op ons rekenen. GR&OM volgt de nieuwe trends op de voet en gebruikt steeds de allernieuwste ecologische materialen. Wij zoeken mee naar de oplossing die het best bij de stijl van uw huis en tuin past.

Zwemvijvers en natuurlijke zwembaden

Steeds meer tuinen beschikken over ecologische (zwem)vijvers of natuurlijke zwembaden. GR&OM specialiseert zich in het ontwerp en de uitvoering van deze projecten, steeds met een focus op een natuurlijke balans.

ONZE REALISATIES BINNEN TUINAANLEG